Η διαμονή στην κλινική

Η κλινική διαθέτει τμήμα θαλάμων νοσηλείας που περιλαμβάνει 20 αναπτυγμένες κλίνες στον 3ο όροφο του Ά κτιρίου του νοσοκομείου

Στην 3η Καρδιολογική Κλινική στόχος μας είναι πρώτα να διαγνώσουμε το πρόβλημα και στη συνέχεια να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή θεραπεία, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία σας από τις υπηρεσίες μας είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Θέλουμε να είστε σε θέση να πάτε γρήγορα σπίτι, ευχαριστημένοι από τη φροντίδα που έχετε λάβει.


Διαμονή στην κλινική ή επίσκεψη ασθενούς

Εάν έρχεστε για θεραπεία ή σχεδιάζετε να επισκεφθείτε έναν ασθενή, μπορεί να έχετε ερωτήσεις σχετικά με το τι επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται στους χώρους της κλινικής ή το πότε είναι καλό να σας επισκεφτούν φίλοι και οικογένεια. Αυτή η ενότητα της ιστοσελίδας σας ενημερώνει σχετικά με τη διαμονή στην κλινική μας ή την επίσκεψη ασθενών στους θαλάμους, ώρες επισκέψεων, φαγητό και χώρο στάθμευσης στο νοσοκομείο.


Πριν εισέλθετε στην κλινική

Σε περίπτωση προγραμματισμένης νοσηλείας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσουμε την ημερομηνία εισαγωγής σας στην κλινική. Θα σας δοθούν λεπτομέρειες, όπως το είδος της ιατρικής περίθαλψης που θα σας παρασχεθεί και πού πρέπει να πάτε κατά την άφιξή σας.
Μερικές φορές οι νοσοκομειακοί ασθενείς γίνονται δεκτοί σε διαφορετικό θάλαμο από εκείνον που ήταν προγραμματισμένος, οπότε παρακαλούμε να ελέγξετε σε ποιο θάλαμο θα είστε έτοιμοι πριν ενημερώσετε συγγενείς και φίλους.


Πράγματα που θα χρειαστείτε για την διαμονή σας:

Όλοι οι ασθενείς πρέπει να φέρουν μαζί τους τα ακόλουθα στοιχεία. Πριν ξεκινήσετε να ελέγξετε ότι έχετε:

  •  Το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του γιατρού σας
  •  Τον πλήρη ταχυδρομικό σας κωδικό
  •  Όλα τα φάρμακα που παίρνετε

Λεπτομέρειες για κοινωνικές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε, όπως νοσηλευτές ή κοινωνικούς λειτουργούς. Αυτό θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε το εξιτήριό σας από την κλινική.


Τι να πάρετε μαζί σας πριν από την εισαγωγή στην κλινική

Κατά την εισαγωγή σας στην κλινική, θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα ακόλουθα:

  • Άνετα χαλαρά ρούχα για την ημέρα
  • Νυχτικό/Πιτζάμες
  • Οποιαδήποτε φάρμακα παίρνετε, συμπεριλαμβανομένων των εισπνεόμενων φαρμάκων.
  • Υποδήματα και εφεδρικό σετ ρούχων
  • Προϊόντα περιποίησης
  • Φανέλα και πετσέτα
  • Γυαλιά, οδοντοστοιχίες και βοηθήματα βάδισης / ακρόασης, εάν απαιτείται

Ορισμένοι νοσοκομειακοί ασθενείς επιθυμούν να φέρουν χαρτομάντιλα, χαρτί γραφής, βιβλία, στυλό και εφημερίδες. Αυτά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα αν πρόκειται να περάσετε κάποιο χρόνο στην κλινική.


Αντικείμενα που ζητούμε οι ασθενείς να μην φέρουν στην κλινική

Παρακαλούμε να μην φέρνετε τα ακόλουθα στοιχεία στην κλινική μας:

Αντικείμενα αξίας – κοσμήματα, κάρτες επιταγών ή πιστωτικές κάρτες, μεγάλα χρηματικά ποσά, μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχα διαφορετικά από αυτά που αναφέρονται παραπάνω, αλκοόλ ή προϊόντα καπνού, φορητές τηλεοράσεις ή ραδιόφωνα,

Αν υπάρχει κάποιο αντικείμενο που θέλετε να κρατήσετε ασφαλές και πρέπει να εξέλθετε της κλινικής για κάποια εξέταση, παρακαλείσθε να ζητήσετε από κάποια νοσοκόμα να σας το κρατήσει.

Η κλινική δεν θα αναλάβει ευθύνη για τυχόν χαμένη ή κατεστραμμένη περιουσία ασθενών υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, εκτός εάν έχει παραδοθεί και υπογραφεί από μέλος του νοσοκομειακού προσωπικού.

* Συμβουλές για καπνιστές
Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στους χώρους της κλινικής. Εάν καπνίζετε και επιθυμείτε κάποια υποστήριξη για να σταματήσετε το κάπνισμα ενώ είστε νοσηλευόμενος, παρακαλείσθε να ρωτήσετε τον γιατρό σας να σας παραπέμψει στην υποστηρικτική ομάδα διακοπής καπνίσματος.


Η διαμονή σας στην κλινική

Πριν έρθετε στην κλινική, μπορεί να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις ιατρικές υπηρεσίες μας και τη περίθαλψη σας.

Θα είμαι σε μια αίθουσα μικτού φύλου;

Είναι εξαιρετικά σπάνιο να ζητήσουμε από άνδρες και γυναίκες να μοιραστούν ένα νοσοκομειακό δωμάτιο. Σε αυτές τις εξαιρετικές περιπτώσεις όπου η ανάγκη ενός ασθενούς για εξειδικευμένη ή επείγουσα ιατρική περίθαλψη υπερισχύει της προτεραιότητας του ασθενή για φιλοξενία ιδίου φύλου, το προσωπικό θα διασφαλίσει τη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής και της αξιοπρέπειας σας.

Πού μπορώ να κρατήσω τα πράγματά μου όταν βρίσκομαι στο νοσοκομείο;

Παρέχουμε ένα ντουλάπι δίπλα στο κρεβάτι για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Δεν είναι κλειδωμένο και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για πολύτιμα αντικείμενα ή φάρμακα.

Διατροφή

Εάν ακολουθείτε ειδική διατροφή, απευθυνθείτε στη νοσοκόμα σας.
Οι ώρες φαγητού είναι οι εξής:
Πρωινό: 7.30 πμ-9.30 πμ
Μεσημεριανό: μεσημέρι-1 μμ
Δείπνο: 5:45 μμ-7 μμ

Μπορώ να τηλεφωνήσω τους χώρους της κλινικής;

Τα κινητά τηλέφωνα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε κλινικούς χώρους. Ρωτήστε μια νοσοκόμα για το πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση κινητού τηλεφώνου.