Επισκεπτήριο

Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε οικογένεια ή φίλους που βρίσκονται στην κλινική για ιατρική περίθαλψη

Λάβετε υπόψη ότι οι άνθρωποι που νοσηλεύονται χρειάζονται ξεκούραση, ηρεμία και ησυχία. Μπορείτε να βοηθήσετε:

  • κάνοντας ησυχία
  • έχοντας όχι περισσότερους από δύο επισκέπτες ανά νοσοκομειακό κρεβάτι.
  • Εξέρχεστε ήσυχα στο τέλος της επίσκεψης σας.
  • Οι ώρες επισκέψεων ποικίλλουν από το θάλαμο σε θάλαμο, επομένως παρακαλώ ελέγξτε επικοινωνώντας με το νοσηλευτικό προσωπικό ή μιλώντας μαζί τους στην κλινική πριν έρθετε.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στον αριθμό των επισκεπτών (να μη βρίσκονται συγχρόνως στο δωμάτιο περισσότεροι του ενός επισκέπτη ανά ασθενή). Εάν επιθυμείτε να περιοριστούν οι επισκέψεις ή/και τα τηλεφωνήματά σας, παρακαλούμε ενημερώστε την προϊσταμένη .

Η ησυχία και η ηρεμία αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την ταχύτερη ανάρρωση των ασθενών. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να ενημερώσετε τους επισκέπτες σας να σέβονται την ηρεμία των ασθενών που βρίσκονται κοντά σας (στο ίδιο δωμάτιο), ιδιαίτερα τις ώρες ανάπαυσης. Παρακαλούμε οι επισκέπτες σας να τηρούν τους κανόνες ησυχίας και μη ενόχλησης ντου διπλανού ασθενή.

Κατά τη διάρκεια της ιατρικής επίσκεψης, των ιατρονοσηλευτικών πράξεων, σε περιπτώσεις ύπαρξης μέτρων προστασίας αλλά και κατά την ανάπαυση των ασθενών, δεν επιτρέπεται η παρουσία στο δωμάτιο συγγενών, επισκεπτών ή συνοδών (μπορούν να παραμένουν στο σαλόνι του ορόφου).

Παρακαλούμε ζητήστε από τους οικείους σας να μη σας επισκέπτονται σε περίπτωση που έχουν κρυολόγημα ή άλλη μεταδοτική ασθένεια.

‘Ωρες επισκεπτηρίου

Δεχόμαστε επισκέψεις μεταξύ 17:00 μμ και 19:00, ωστόσο, συνιστάται να επικοινωνήσετε με την κλινική πριν από την επίσκεψή σας για να το επιβεβαιώσετε, μαζί με τους ειδικούς κανόνες που μπορεί να έχει ο θάλαμος. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι νοσοκομειακοί χώροι ενδέχεται να έχουν περιορισμένες ώρες επισκέψεων από τις 12-1 μμ. έτσι ώστε οι ασθενείς να μπορούν να φάνε.

Μάθετε πώς να φτάσετε στην κλινική

Κάπνισμα

Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στους χώρους της κλινικής. Αν καπνίζετε και επιθυμείτε κάποια υποστήριξη για να σταματήσετε το κάπνισμα, παρακαλείσθε να ζητήσετε από το γιατρό σας να σας παραπέμψει στην υποστηρικτική ομάδα μας για το κάπνισμα.

Πληροφορίες για ασθενείς που περιμένουν επισκέπτες

Αν είστε ασθενής μας, ίσως έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πώς οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί σας.

Μπορούν οι άνθρωποι να με καλέσουν ενώ είμαι στο νοσοκομείο;

Στην κλινική μας, η οικογένειά σας και οι φίλοι σας είναι ευπρόσδεκτοι να σας καλέσουν για να μάθουν πώς είστε. Θα πρέπει να καλέσουν το 2313 312 344.
Παρακαλείσθε να ζητήσετε από ένα μέλος της οικογένειάς σας ή από έναν φίλο να συντονίσει τις ερωτήσεις. Αυτό μειώνει τον αριθμό των κλήσεων για το προσωπικό της κλινικής μας.
Καλύτερα να καλείτε μετά το μεσημέρι αν είναι δυνατόν. Μηνύματα για τους ασθενείς μπορούν ειπωθούν στο προσωπικό της κλινικής.

Μπορούν οι άνθρωποι να μου γράψουν στο νοσοκομείο;

Ναι. Ζητήστε από τους φίλους και τους συγγενείς σας να χρησιμοποιήσουν το πλήρες όνομά σας και το όνομα της κλινικής. Εάν θέλετε να στείλετε προσωπικά γράμματα, παραδώστε τα σε μια νοσοκόμα.

Ταχυδρομική διεύθυνση
3η Καρδιολογική Κλινική ΑΠΘ
“Ιπποκράτειο” ΓΝΘ
Κωνσταντινουπόλεως 49
546 42 Θεσσαλονίκη