85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Ιατρείου Καρδιαγγειακής Πρόληψης στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο Περίπτερο 14 – Akademia. Κατά την παρουσία στην έκθεση δόθηκε η δυνατότητα στην ερευνητική μας ομάδα να αντλήσει χρήσιμα σχόλια και εμπειρίες μέσω της αλληλεπίδρασης με το κοινό αλλά και με ασθενείς με χρόνιες καρδιολογικές παθήσεις, όσον αφορά την ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών υγείας στον τομέα της καρδιολογίας.

Η ΔΕΘ αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία διασύνδεσης με ακαδημαικούς & πανεπιστημιακούς φορείς καθώς και νεοφυείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας. Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε το ενδιαφέρον που έδειξαν για την εφαρμογή thessHF αλλά και τις υπόλοιπες ψηφιακές παρεμβάσεις του ιατρείου μας εκπρόσωποι κοινωνικών και πολιτειακών φορέων, όπως η Υπουργός Παιδείας κα. Νίκη Κεραμέως και βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν κατά την επίσκεψή τους στο περίπτερό μας. Αποτελεί σημαντικό κίνητρο να συνεχίσουμε να δημιουργούμε λύσεις για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών με καρδιαγγειακές παθήσεις.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

Δημοσιεύτηκε την share