Το έμφραγμα δεν μπορεί να περιμένει

«Ακόμα και την εποχή του κορονοϊού, το έμφραγμα δεν μπορεί να περιμένει» είναι το σύνθημά, το οποίο ακούμε να λέει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ένας από τους τρεις ηθοποιούς που εμφανίζονται στο το τελευταίο video πρότζεκτ που οργάνωσε προσφάτως η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.

Στο πρώτο βίντεο, ο Άκης Σακελλαρίου υποδύεται έναν ληστή που επιστρέφει από μια «δουλειά» πέφτοντας στην αγκαλιά της αγαπημένης του Μυρτώς Αλικάκη.

Στο δεύτερο, ο προσφάτως αποφυλακισμένος Άκης Σακελλαρίου καταρρέι στην παραλία, έχοντας απαρνηθεί κάθε ιατρική φροντίδα.

Σκηνοθέτης του σποτ είναι ο Κύπριος σκηνοθέτης Χρίστος Γεωργίου, ενώ συντέλεσαν για την δημιουργία του σποτ οι Έλτον Μπίφσας (διευθυντής φωτογραφίας), Γιάννης Δούμας (σκηνογράφος), Γεώργιος Παπαγεωργίου (ηχολήπτης), Σπύρος Σάββας (διευθυντής παραγωγής), Άννα Ρέπα (μακιγιάζ), Μαρία Κοντοδήμα (ενδυματολόγος), Αλίκη Παναγή (μοντάζ), Κωσταντής Παπακωσταντίνου (μουσική), Κώστας Βαρυμποπιώτης (μιξάζ). Πρώτη βοηθός του Χ. Γεωργίου ήταν η Κατερίνα Γιαννακοπούλου.

Posted on share